VENTUR FINLAND OY AB

kanavapuhaltimet

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.
Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.
VENTUR Finland Oy Ab
Tiilenlyöjänkuja 4
FI-01720 Vantaa, Finland
Tel. +358 (0)9 530 8810
Fax +358 (0)9 507 4280
e-mail: info@ventur.fi
www.ventur.fi

Kanavapuhaltimet

Kanavapuhaltimet : Yksi tarjoamistamme puhallinmalleista on kanavapuhallin. Venturin kanavapuhaltimet ovat kompakteja, käyttövarmoja sekä helppo asentaa, puhdistaa ja huoltaa. Meiltä löytyy myös markkinoiden hiljaisin kanavapuhallin TD-SILENT joka on rakenteeltaan kuin äänenvaimennin ja varustettu kuulalaakeroidulla sähkömoottorilla joka on ympäröity tärinänvaimentimilla. Suurin TD-SILENT malli (200mm kanavaliitos) tuottaa ainoastaan 21dB(A) äänitason (mitattu kanavoituna 3m etäisyydellä). Markkinoiden hiljaisimman kanavapuhaltimen lisäksi tarjoamme laajan valikoiman kanavapuhaltimia eri materiaaleilla kuten muovi ja pelti. Venturin aksiaalipuhaltimet voidaan toimittaa valmiina kokonaisuuksina sisältäen puhaltimen lisäksi esimerkiksi äänenvaimentimen, suodattimen, joustavan liittimen, kanavaliittimen sekä sälesulkimen. Tarjoamme myös erilaisia puhaltimen säätö-laitteita kuten 2-nopeuskytkin, tyristorisäädin, muuntaja, sekä kosteusanturi. : Kanavapuhaltimet